F5400

McHale F5400 är en rundbalspress utan snittverk.

För problemfri inmatning är McHale F5400 utrustad med en stjärnformad spiralrotor, vilken ger snabb och effektiv transport av grödan från pickupen in till balkammaren. Detta maximerar pressens prestanda och kapacitet.

F5400 rundbalspress levereras som standard med McHale’s system med sänkbar knivbrygga för stopprensning, 50 mm lager för balkammaren, kraftiga kedjor och ett kontinuerligt smörjsystem

Information

DIMENSIONER & VIKT

Vikt 3260 kg
Längd 4,05 m
Bredd 2,55/2,58 m*
Höjd 2,45m

VÄXELLÅDA MED DELAD DRIFT.

På McHale F5400 driver den vänstra sidan av växellådan pressrullarna i balkammaren, medan pickupen och matarrotorn drivs från maskinens högra sida. Detta system garanterar kortast möjliga och mest effektiva effektöverföring.

PICKUP

Pickuplyft Hydraulisk
Pressrullar Tillbehör
Grödledarplåt Standard
Avstånd mellan pickupfingrar 70 mm
Axlar för pickupfingrar 5
Arbetsbredd 2100m
Pneumatiska pickuphjul Standard

BALKAMMARE

Bredd (m) 1,23
Antal pressrullar 18
Lager 50 mm**
Diameter (m) 1,25m
Smörjning Manuell
Matning till balkammare Inmatningsrotor utan snittverk
BYTE AV NÄTRULLE.
Byte av nätrulle har optimerats på pressarna i F5000-serien via det enkla och mycket effektiva “rock’n’roll” nätbytessystem. Användaren släpper helt enkelt på remmar som håller extrarullen på maskinens plattform och gungar (rock) nätrullen från sin förvaringsplats, over den lilla förhöjningen på plattformen och rullar (roll) in den i nätmagasinet. Förvaring för en extra nätrulle finns på pressen plattform i fram.

Senaste nytt

Årlig brandskyddskontroll

| Nyheter | No Comments

Vi utför årlig brandskyddskontroll av era arbetsfordon och maskiner inklusive skogs och anläggningsmaskiner! Ring för pris å bokning.054-534410

Vi säljer nu drönare av märket Parrot

| Nyheter | No Comments

Parrot Bluegrass Quadcopter lösning med flera användningsområden för lantbruk. Läs mer om Parrot genom våra PDF:er nedan.  

Dela gärna med dig

Produkter i vår webbshop.